OVER AD AUTOBEDRIJF VerhoevenOVER AD AUTOBEDRIJF Verhoeven

HET AD AUTOBEDRIJF, EEN LOGISCHE KEUZE

Met 130 AD Autobedrijven zijn we overal in Nederland te vinden.

Lees verder

AD Autobedrijf Verhoeven Stampersgat

AD Autobedrijf Verhoeven Stampersgat

AD Autobedrijf Verhoeven is al meer dan 55 jaar een begrip in mobiliteit en een vertrouwd adres in Noord Brabant. Met ons vakmanschap en jarenlange ervaring, staan we borg voor goede aankoop adviezen & vakbekwame reparaties en onderhoudsbeurten. U kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparaties van alle merken personen- en bedrijfswagen.

Full Service

Daarnaast doen we APK keuring, aircoservice, storing diagnose, uitlijnen, banden, uitlaten, trekhaken, schade & ruitreparatie en verzorgen we ook vervangend vervoer bij onderhoud of reparatie.

We zijn voorzien van diagnose apparatuur, airco machine, uitlijn machine en speciaal gereedschap voor vele merken. Ook voor het totale onderhoud van service diagnose bent u bij ons aan het juiste adres. Wij worden continu bijgeschoold zodat onze kennis up to date blijft. Wij zijn voor veel werkzaamheden gecertificeerd en werken met leveranciers van de beste merken.

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte auto?

We leveren nieuwe of gebruikte auto’s van alle merken met behoud van fabrieksgarantie. Daarnaast bieden we een autoverzekering (BOVAG) en financiering (zakelijk en privé).

Kom eens vrijblijvend langs en maak kennis met onze service!

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

AD Autobedrijf Verhoeven

J.F. Vlekkeplein 9
4754 AB Stampersgat
0165 511289
info@garageverhoeven.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats